Kardemir D.Ç Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin, yönetim kurulu olarak bugün itibari Genel Kurul kararı aldıklarını ve 22 Haziran’da yapacaklarını söyledi


 

krbspr-kongre-karari


Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde genel sekreter ve basın sözcüsü Ziya Alak ile birlikte basın toplantısı yapan Nevzat Şahin, kulüpte rotasyonu kendilerinden başlattıklarını kaydetti.

Şahin, sezon bitiminden beri 15 gündür çalışma yaptıklarını belirterek, “Sezon bittikten sonra açıklama yaparak rotasyona gideceğimizi söyledik ve bunu da kendimizden başlattık. Bu rotasyon gerekirse devam edecek. Karabükspor ayakları yere sağlam basan ve kurumsallaşma adına bir çalışma içerinse girildi. Karabükspor ve Kardemir'in desteği ile daha iyi olacaktır. İnşallah Kardemir Karabükspor marka değeri artarak devam edecektir. Kardemir Karabükspor, Kardemir ile bir markadır ve Spor Toto Süper Lig'de bir marka değeri vardır. Bunu kamuoyu olarak biliyor. Biz yönetim kurulu olarak genel kurul kararı aldık. 22 Haziran Cumartesi günü gençlik merkezinde saat 10.00'da genel kurul yapacağız. Eğer gerekli çoğunluk sağlanamazsa 29 Haziran Cumartesi günü aynı saat ve yerde gerçekleştireceğiz. Hepimiz için gerçekleştireceğiz” dedi.

Yeniden aday olup olmayacağı yönünde bir soruya ise Şahin, “Şuanda bu konu ile ilgili Kardemir yönetimine aday olmayacağımı ve çok yorulduğumu ifade ettim. Bu kararı samimiyetle ve kendi isteğimizle aldık. Kamuoyunu çok yıprattık ve çok sıkıntı yaşadık ve yaşattık. Kurumsal olarak Kardemir'in bu sıkıntıları yaşamaması için kurumsallaşma yolunda bunun önemleri alınması lazım. Bizde bu yönde Kardemir yönetimi ile görüşerek bu yolda karar aldık” cevabını verdi.

20130607AW000846_01Şahin, Karabükspor’un Kardemir'den gelen gelirin demir satışlarında binde ikinin binde bir oranına düşürüleceği ve diğer destekleri devam edeceğini de anlattı.

Nevzat Şahin, Genel Kurula kadar yönetim olarak transfer çalışmalarına Kardemir yönetimi ile devam edeceklerini ve hiçbir aksamanın da yaşanmayacağını ifade etti.

Son günlerde adı Beşiktaş ile anılan Karabüksporlu Ahmet İlhan ile ilgili olarak ise Beşiktaş Kulübü'nden resmi bir talebin gelmediğini de açıklayan Nevzat Şahin, sadece menajerler vasıtasıyla bizlere gelen bir takım teklifler var. Beşiktaş başkanı bizimle remi temasa geçmedi diye konuştu.