Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül: “Çetin bir maç olacak”


 
20160922aw854509_01Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan Ofspor'a 5-3 mağlup olarak elenen Kardemir Karabükspor, pazar günü oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını, Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan antrenmanla sürdürdü.

Antrenmana sakatlıkları süren Serdar, Kokaloviç ve Lazareviç katılmazken, Yatabare ve Adriano ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Takımın idmanını izleyen Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, gazetecilere yaptığı açıklamada Gençlerbirliği'nin ligin yenilgisiz takımlarından biri olduğu için karşılaşmanın zor geçeceğini söyledi.

Gül, “Bizim için kolay bir maç olmayacak ve çetin bir maç olacak. Bunun bilincindeyiz. İyi hazırlanıyoruz. Puanlar almak istiyoruz. Şans bizden yana olsun. Yatabare, Kokaloviç, Lazareviç, Adriano ve Serdar bu maçta oynayamayacak. Gönül ister ki bu oyuncular hemen dönsün. Ama bu bir süreç alıyor tabii ki.

Sonuçta sahaya 11 iyi oyuncuyla çıkıyoruz. 18 kişilik kadroda hepsi bizim oyuncumuz ve hepsinin kendine göre değerleri var. Hepsine güveniyoruz.

Sakat olan oyuncularımızın yerine oynayacak arkadaşlarımız mutlaka iyi bir performans sergileyecektir. Geçtiğimiz Antalyaspor maçında bunu gördük. İnşallah Gençlerbirliği maçında da aynı şeyi görürüz. Oynayan arkadaşlar oynamayan arkadaşları aratmazlar" dedi.

Kırmızı-mavili ekip hafta sonuna kadar hazırlıklarını sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi