YENİ YÖENTİM 11 TEMMUZ TARİHİNE KONGRE KARARI ALDI


 

krbspr-kongre-karari-1TEMMUZ’DA KARABÜKSPOR’UN BAŞINA FERİDUN TANKUT GELİYOR


 

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN KALPAR “BİZİM İŞİMİZ KOLAY OLMAYANI KOLAYLAŞTIRMAK


Spor Toto Süper Lig’den PTT 1. Lig'e düşen Kardemir Karabükspor, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen törende 1 yıllık sözleşmeye imza atan Hüseyin Kalpar, Karabükspor’da çalışacak olmasının kendisine ayrı bir mutluluk vereceğini ancak ligden düşen bir takımda çalışmanın çok kolay olmayacağına dikkat çekti.

Kalpar, "Bizim işimiz kolay olmayanı kolaylaştırmak. Bunun bilinci içerisindeyiz. Lig görmüş ve yaşamış bir şehrin avantajları vardır. Bu avantajları iyi değerlendirip hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buraya inanarak geldim. Çalışmalarımıza şu andan itibaren hız verdik. Tekrar Süper Lig'e çıkma adına sadece bize değil, yönetime, taraftarlara ve şehre çok büyük bir görev düşüyor. Bir başarı olacaksa hep birlikte biz yapmış olacağız. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Ama biz olursak çok şey yaparız. Bunun bilinci içerisinde hareket edeceğiz. Bana düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım.”

Hüseyin Kalpar ayrıca, takımın 1 Temmuz’dan itibaren kampa gireceğini ve takıma takviye yapmak için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

11 TEMMUZ TARİHİNE KONGRE KARARI ALINDI
Karabükspor Kulüp Başkanı Hakan Yılmaz ise geçen hafta kongrelerini yaptıktan sonra Ferudun Bey'in girişimleri ile Hüseyin Kalpar ile anlaştıklarını söyleyerek, “Kendisi bu ligde tecrübeli bir hocamız. Karabükspor’un hedefleri doğrultusunda ve bu kulübün yapısına ve mantığına uygun bir doğru tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Hüseyin 20150618AW454850_01hocamızla bir yıllığına anlaştık. Takımız inşallah layık olduğu yere döndüğünde de mukavelenin özelliği gereği Hüseyin hocamızla devam edeceğiz. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey” dedi.

Başkan Yılmaz, ayrıca görev bölümü yaptıklarını vurgulayarak, “Asbaşkan Adnan Çebi, genel sekreter Sezgin Dıravacı, mali sekreter Abdullah Adatepe, salon sporları ve basın sözcüsü Tuncay Yıldız, tesisler idari sorumlusu Suat Aksu ile altyapı ve sağlık kurulu başkanı Kürşat Yılmaz oldu. Kongrede de söylediğimiz gibi daha geniş bir yönetim oluşturmak için bugün olağanüstü genel kurul kararı da aldık. Olağanüstü genel kurulumuzu 4 Temmuz’da yapacağız, gerekli çoğunluk sağlanmazsa 11 Temmuz’da gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi