KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANI HİKMET FERUDUN TANKUT:



“LİGDE SES GETİREN ZEVKLE İZLENEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”


 

20150731AW489485_03-(1)Kardemir Karabükspor kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, eksik bölgelere birkaç gün içinde gerekli takviyeleri yaparak lige hazır hale geleceğini ve ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacaklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon 2.etap kamp çalışmalarını Afyon’da günde çift antrenman ile sürdürüyor.

Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde Afyon TOKİ Spor Kompleksi'nde sabah akşam gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve istasyon çalışması ile 5'e2 top kapma pas, orta ve şut çalışması gerçekleştirdi.
Lig öncesi takımın kampında futbolcuları yalnız bırakmayan kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın Gerede ve Afyon’da yaptığı kamp çalışmalarının olumlu geçtiğini belirtti.

“ EKSİK BÖLGELERE TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Afyon kampından Giresunspor ve Alanyaspor ile iki hazırlık maçı yaptıklarını kaydeden Başkan Tankut, “Oynan iki hazırlık maçında hocamız farklı kadroları sahaya sürdü. Son olarak Alanyaspor ile yaptığımız hazırlık maçında yeni transfer oyuncularımızın tamamı oynadı.

Hazırlık maçının ardından teknik heyetle birlikte bir toplantı yaparak eksik bölgeler noktasında nerelere takviye yapılacağı konusunda tespitleri yaptık. Birkaç gün içersinde eksik gördüğümüz bölgelere gerekli takviyeleri yapacağız. Takımın genel görüntüsü fevkalade iyi. İyi bir çalışma dönemi geçirdiler. Hem Gerede’deki hem de Afyon’daki kamp gayet güzel geçti.

20150731AW489485_01Hocamız teknik heyetimiz ve futbolcularımız kaynaşmış durumda. Bundan sonraki süreçte daha iyi olacağını ümit ediyorum. Yapacağımız takviyelerle takımımızı lige hazırlamış olacağız. Bu sene ligde ses getiren ve zevkle izlenen bir takım olacağız” dedi.

Başkan Tankut, "Bu hafta satışa çıkacak kombineler noktasında taraftarın destek vermesini isteyerek, taraftarlarımızın 15 günde bir iç sahada yapılacak maçlara destek vermesini istiyoruz. Stadı ne kadar çok doldurursak takımı da o kadar motive ederiz” diye kaydetti.

Editör: Haber Merkezi