KARDEMİR KARABÜKSPOR KULÜP BAŞAKANLIĞINI VE YÖNETİMİ BIRAKACAKLARINI BELİRTEN MUSTAFA YOLBULAN, ŞİMDİ DE YERİNE KUKLA MI ARIYOR..?


 

ÇELİK İŞ SENDİKASI ESKİ GENEL BAŞKANI H. FERİDUN TANKUT, KARABÜKSPOR KULÜP BAŞKANLIĞINA MI GETİRİLMEK İSTENİYOR..?


 

yolbulanlar-feridun

KARDEMİR Karabükspor Kulüp Başkanlığını ile Yönetimi bırakacaklarını ve bir daha aday olmayacaklarını açıklayan Mustafa Yolbulan’ın yerine Çelik İş Sendikası Eski Genel Başkanı H. Feridun Tankut’u getirmeye çalıştığı yönünde şehirde haberler yayılmaya başlandı.

Tankut’un son günlerde Karabük’e sıkça geldiği ve Kulüp Başkanlığı için çeşitli görüşmeler yaptığı da edinilen bilgiler arasında yer alırken, bazı basın mensuplarına ise “Tankut’a Kulüp Başkanlığı teklifleri geliyor” şeklinde haberler yaptırdığı da iddia ediliyor.

TANKUT’A TEPKİLER BÜYÜYOR

2010 Yılında KARDEMİR A.Ş’de Çelik İş Sendikası ile Türk Metal Sendikası arasında yaşanan sendikal yetki mücadelesi sırasında 500’e yakın işçinin işten atılmasına neden olan, kentte toplumsal barışın bozulmasına yol açan ve uzun yıllar kapanmayacak yaralar oluşturan olayların altındaki isim olarak anılan eski sendikacı H. Feridun Tankut’un Karabükspor Kulüp Başkanlığında adı geçmesi, şehirde büyük tepkilere yol açmaya başladı.

FERİDUN TANKUT GELİRSE NE OLUR..?

Kent halkının istememesine rağmen Karabükspor Kulübünün başına Feridun Tankut’un getirilmesi halinde, şehir halkının takımdan daha da uzaklaşacağı açık bir gerçek olarak ortada dururken, her şeye rağmen yine getirilirse, Yolbulan’ların daha da tepki alacağı ifade edilmekte.

MUSTAFA YOLBULAN YİNE KUKLA BAŞKAN MI ARIYOR..?

Geçtiğimiz iki dönem Karabükspor Kulüp Başkanlığı yapan Nevzat Şahin başkanlığında, Mustafa Yolbulan’ın perde arkasından gölge başkanlığı yaptığı tüm kamuoyu tarafından bilinmekteydi.

Kukla başkan olarak bilinen Nevzat Şahin’den sonra, Mustafa Yolbulan’ın şimdi H. Feridun Tankut’u kulübün başına getireceği ve gölge başkan olarak perde arkasından kulübü yöneteceği görüşü, tüm kentte ağır basıyor.

ismail-aygunKULÜP SAHİPSİZ KALMAZ

6 Haziran tarihinde yapılacak olan ve çoğunluk sağlanamazsa 13 Haziran da gerçekleştirilecek olan kongrede nasıl bir yönetim oluşturulacağı, kimin başkan olacağı konusunda şu an bir gelişme kaydedilemezken, adı geçen LC Waikiki sahiplerinden Şefik Dizdar, böyle bir oluşum içinde olmayı kesin olarak düşünmediğini ifade ediyor.

“Karabüksporu sahipsiz bırakmayız” diyen, Aygünsan D.Ç Sahibi, vergi rekortmeni, Karabüklü işadamı İsmail Aygün’ün ise beklenilen destek verildiği takdirde, bu göreve talip olmak istediği de gelen diğer haberler arasında yer alıyor.

 

Editör: Haber Merkezi