20130308AW000214_01Spor Toto Süper Lig’de çıkış arayan ve iç sahada istediği galibiyeti alamayan Kardemir D.Ç Karabükspor’a Esnaf Odaları Birliği’nden destek geldi.

Hafta içinde Kardemir D.Ç Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, yaptığı destek çağrısına oda ve dernekler duyarsız kalmayıp destek mesajları vermeye başladı.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Birlik binasına Karabükspor’un dev bayrağını asarak esnaf kesimi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Esnaf olarak Karabük’ün olmazsa olmazı olan Kardemir’in kapanmaması için geçmişte mücadele verdiğini, aynı mücadeleyi bugün Kardemir D.Ç Karabükspor içinde verdiğini söyleyen Tümen, “İyi günde herkes herkesin dostu olur ama kötü günde yanında olmak önemli. Kardemir D.Ç Karabükspor’un yeri bu değil, hak ettiği yer burası değil. Başta Kulüp başkanımız ve teknik direktör Mesut Bakkal ile uyum için de çalışan bu takıma herkesin birey olarak katkı sunmasını istiyoruz. Karabük’ün tanıtımı anca sporla oluyor. Biz bile gittiğimiz yerlerde Karabükspor vasıtası ile tanışıyoruz. Bu sezon özellikle 4 büyük takımlara karşı gösterdiği başarı ülke gündeminde oldukça ses getirdi. Karabükspor’a Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak kente artı bir değer kazandırdığından elimizden gelen her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Oda olarak bizlerde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. İnşallah Eskişehir maçı ile birlikte takımımız bir çıkış trendine girerek arzu ettiğimiz noktalara ulaşır. Bu bağlamda herkesin Pazar günü takıma destek olmak için stadyumda olmasını arzu ediyoruz ” dedi.