KARDEMİR KARABÜKSPOR ASBAŞKANI MURAT YOLBULAN: “TAKIMI DÜZELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”




“İHTİYAÇ DUYULAN BÖLGELERE TRANSFER YAPACAĞIZ”


 
20141206AW263669_02Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, İsveç Ligi kulüplerinden Syrianska’nın 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kevin Bisse'yi 6 aylığına kiraladıklarını ve Pazartesi gününden itibaren takımla idmanlara başlayacağını duyurdu.

"TRANSFER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDIK"

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Murat Yolbulan, Bisse ile devre arasında ara transfer döneminde resmi sözleşmeyi imzalayacaklarını söyleyerek, “İsveç'te ligler bittiği için oyuncunun antrenmansız kalmamasını istemediğimizden Pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacak. İkici yarıya hazır bir şekilde başlamasını umut ediyoruz. Sonuçta genç bir oyuncu. Takım olarak bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sıkıntı yaşıyoruz. Avrupa kupalarından sonra sadece Fenerbahçe maçında ideal bir 11 ile çıktık ancak ondan sonra bir daha çıkamadık. Etkili oyuncuların sakatlanması bizleri bir hayli zor durma soktu. Bu nedenle takviye gerektiren ve ligin iki yarısında da aynı sıkıntıyı yaşamamak için transfer çalışmalarını hızlandırdık. Şuan öncelikli olarak, orta saha, kanat ve forvet üzerinde takviye yapacağız. Bunlar birlikte sakat oyuncularımızın iyileşip gelmesi de bize yeni bir transfer gibi gelmiş olacak. Onun için devre arasında gerekli takviyeleri yaparak takımı düzeltmek için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

"KENDİMİZE GELİP ÇIKIŞI YAKALAMAK ARZUSUNDAYIZ"

Ligde hakem hatalarından dolayı da çok canlarının yandığını ve acı verici bir durum olduğunu da kaydeden Murat Yolbulan, “Fenerbahçe’ye verilen penaltı, Galatasaray’a verilen serbest vuruş, bir de bizim atılan golün iptaline bakıyoruz, çok manidar. Artık önümüze bakıp ligin devre arasına kadar en az 9 ve üzeri puan almalıyız. Yarın oynayacağımız Çaykur Rizespor maçından mutlak 3 puan alıp kendimize gelip çıkışı yakalamak arzusundayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi