KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TOLUNAY KAFKAS: “İKİNCİ YARIYA İYİ HAZIRLANIP ÜST SIRALARA ÇIKMAK İSTİYORUZ”


 

20150111AW294949_03Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, devre arası hazırlık kampı çalışmalarına Antalya Belek’te başladı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde günde çift idman ile hazırlanan kırmızı-mavili ekipte ülkesinin milli takımında yer alan Traore ile sakatlığı bulunan İbrahim Serdar Aydın idmanlarda yer almadı.

 

KAFKAS: "OYNANACAK MAÇLAR TELAFİSİ OLMAYAN MAÇLAR"

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk yarıda bir takım olaylarla karşılaşmak durumunda kaldıklarını söyleyerek, “Bunların altından kalkma becerisini kısmen gösterebildik. Çok fazla sakat oyuncumuzun olması ve istediğimiz 11 ile saha çıkamadık. İki üç tane transferimiz olacak. İkinci yarıya iyi hazırlanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz. Oynanacak maçlar telafisi olmayan maçlar. Bunun bilincindeyiz ve bu zorlu süreci aşarak iyi yerlere gelmek istiyoruz” dedi.

Yabancı sayısını olumlu buluyorum ve hatta sınırsız olmasından yana olduğunu belirten Kafkas, “Buradaki sorun yabancı oyuncu sayısının sınırlı sınırsız olması değil genç oyuncu gelişimi ve antrenör eğitimini birlikte yapmak” ifadelerini kullandı.

FURKAN ÖZÇAL: "KARDEMİR KARABÜKSPOR'A GELMEKTEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Devre arasında Galatasaray’dan kiralık olarak gelen Furkan Özçal, Kardemir Karabükspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Zor ve kötü bir durumdayız. Buradan hep birlikte çalışarak çıkacağız. Bildiğim bir takım ve inşallah başarılı olacağız” dedi.

AHMET İLHAN ÖZEK: "TAKIMI ÇOK ÖZLEDİM"

Uzun bir sakatlık döneminin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Ahmet İlhan Özek ise, takımı çok özlediğini söyleyerek, “Çok az bir zaman kaldı bir iki hafta daha fizyoterapistlerle yoğun bir çalışma içerisine gireceğim. İlk yarı inişli ve çıkışlı bir sürecimiz oldu. İkinci yarı iyi bir çalışma yaparak takıma yeni katılan oyuncularla istediğimiz başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu takım çok kaliteli ve ikinci yarı çok daha farklı bir Karabük izleteceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi