20160708AW795905_03Kardemir Karabükspor, 28 kişilik kadrosu ile kulüp tesislerinde toplanarak birinci etap kampı için Bolu’ya hareket etti.


 
Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül nezaretinde kulüp tesislerine gelen futbolcular cuma namazı sonrası takım otobüsü ile 10 günlük birinci etap kamp çalışmaları için Bolu’ya hareket etti.

Hareket öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Hırvat hoca İgor Tudor, zorlu bir sezonun kendilerini beklediklerini ve amaçlarının bu sezon ligde kalmak olduğunu söyledi.

“Zorlu bir Lig bizi bekliyor”
Amaçlarının öncelikle ligde kalmak olduğunu ve daha sonra hedeflerine ulaşmak olduğunu belirten Tudor, “Türkiye ligi zorlu bir lig ve bunun farkındayım, Tük ligini bilen biriyim. Bizi çok zorlu bir sezon bekliyor” dedi.

20160708AW795905_01Hırvat hoca ayrıca transfer çalışmaları konusunda ise bazı oyuncuların geleceğini ve görüştükleri oyuncuların olduğunu, oturup kulüple görüşerek karar vereceklerini kaydetti.

Gül: “Takımımızı daha da güçlendirmeye çalışacağız”

Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül ise, 2016-2017 sezonu için start verdiklerini ve ilk etap kampı için 28 kişilik kadro ile Bolu’ya gittiklerini belirtti. 10 günlük Bolu kamp sürecinden sonra ikinci etap kampı için Hollanda'da 14 günlük kamplarının olacaklarını söyleyen Gül, "Ardından Ankara’da dörtlü TSYD kupasına katılacağız.

Transfer çalışmalarımız devam ediyor ve bu süreç içinde takımımızı daha da güçlendirmeye çalışacağız. İmkan dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Karabükspor taraftarının içi rahat olsun. İyi bir çalışma dönemi ile kadrosunu tamamlamış bir şekilde lige merhaba diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-mavililer ekip daha sonra takım otobüsü ile Bolu’da 10 günlük kamp için kara yoluyla hareket etti.

Editör: Haber Merkezi