Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Feridun Tankut, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.


 

20151112AW575744_01Başkan Aksoy’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını kaydeden Tankut, “Başkanımız Safranbolu’ya göstermiş olduğu sevgi, Safranbolu’da gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra spora ve sporcuya verdiği destek ile de herkesimin sevgi ve saygısını kazanmakta.

Safranbolu Belediye Spor altında futbol, basketbol gibi spor dallarında Safranbolu’nun dolayısı ile Karabük’ün adını duyurmakta. Bununla birlikte oyun parklarının hemen yanına yaptırdığı spor alanları ile de genç ve çocuklarımızı spora teşvik etmektedir.

Bu nedenle Sayın Başkanımıza gerek spora teşvik gerek Karabük Sporumuza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Gençlerin ve çocukların, sosyal medyadan kurtarılması gerektiğini vurgulayan Başkan Aksoy, “Daha sosyal nesiller yetişmesine katkı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Belediye olarak sportif faaliyetlere çok önem vermekteyiz. Daha sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla çocuklarımızın spora özenmesi adına çeşitli çalışmalar yapmaktayız.

Bununla birlikte Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdüren bilgi evimizde de çeşitli sportif kurslarımız devam etmektedir" dedi.
Başkan Aksoy, Karabükspor’un kendileri için bir başka sevdaları olduğunu da kaydederek, takımın yeniden bir çıkış yakalayarak ligin en büyük şampiyon adayı durumunda olduğunu ve süper lige yeniden çıkmasını arzuladıklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi