KARABÜK'ÜN YAKINDAN TANIDIĞI GENÇ GAZETECİ VE İŞADAMI ÖZGÜR ULUPINAR'IN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE BİR KONSOSRSİYUM DİGİTÜRK'E TALİP OLDU


 

digiturk


Uluslararası bir grup ile Türk yatırımcıların oluşturduğu konsorsiyumu temsil eden EFOR INVESTMENT ve BEETECH Konsorsiyumu, Digitürk'e talip oldu.

Konsorsiyumun yatırım koordinatörlüğünün başında Karabüklü genç gazeteci Özgür Ulupınar bulunuyor.

ozgur-ulupinarKonuyla ilgili olarak şirketten yapılan açıklamada, "Digitürk bizim bu alandaki en önemli yatırımlarımızdan biri olacak. Bu adımı önemsiyoruz. Amerikalı yatırımcımız Anatolia Group ile temsilcisi Robert Carey bu yüzden Türkiye'de. Digitürk'ü; Türkiye, Irak, Körfez bölgesi ve Kuzey Afrika'da daha büyük bir marka haline getireceğiz. Bu anlamda Digiturk'e talibiz, görüşme satın alma niyetimizi ilgili kurumlara ulaştırdık." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada konsorsiyum ile ilgili olarak da şu bilgiler verildi:  Türkiye'nin 2023 yılı hedefleri bizim açımızdan yatırım yapılabilecek stratejik hedeflerdir. Bugüne kadar BEETECH yüzde 50, Colour City yüzde 50, ELKOTEK yüzde 100, Özel Fatih Hastanesi yüzde 100 ve daha görüşmesi süren 20'ye yakın yatırımlarımız var. Biz Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan beyin ortaya koymuş olduğu hedeflere inanıyor ve ona duyduğumuz güvenle Türkiye'ye yatırım yapıyoruz. Türkiye'de Muğla, İstanbul, Karabük, İzmir Yatırım AŞ'ler vasıtasıyla yerel partnerlikler oluşturduk. Önümüzdeki 5 yılda Türkiye'ye 10 milyar dolar yatırım yapmayı planlıyoruz. Grubun yatırım direktörü Özgür Ulupınar olarak bütün dünyaya Türkiye nin yatırım yapılabilir en güvenli liman olduğunu yatırımcılarımızla göstermek istiyoruz. Stratejik planı olan her şirketle ilgileniyoruz."

Editör: Haber Merkezi