Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonu tarafından düzenlenen “Türkiye milli takımını seçiyor” sloganıyla Zonguldak’da düzenlenen yarışmada Karabüklü kuaförler altı ödülden beşini aldılar.


 

20150518AW417611_01Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık,"Türkiye Berberler ve Kuaförler Odası Federasyonumuzun düzenlediği ‘Türkiye Milli Takımını Şeçiyor” sloganıyla kuaförler ve berberler adına bir milli takım kuruyor.Bu takımda yer alacak kişiler için 11 ayrı ilde yarışmalar düzenliyor.

Bu milli takım seçme yarışmasının beşincisi geçtiğimiz hafta Zonguldak ilinde gerçekleştirildi.Karabük ili olarak Batı Karadeniz bölgesinden 9 ille birlikte katıldık.

Erkek saç kesim, bayan saç kesim ve renklendirme, gelin makyaji, türban, salon topuz ve fantezi topuz olmak üzere 6 ayrı dalda yarışıldı ve Karabük olarak bu 6 dalda 5 tane birincilik ve bir tane ikincilik ödülü kazandı” dedi.

Zonguldak’ta düzenlenen yarışmada, erkek saç kesiminde İbrahim Dağkıran, bayan saç kesiminde ve renklendirmede Enver Ural, Gelin makyajında Özgün Kozan, Türbanda Zeynep Çınar, Salon Topuzunda ve Fantezi topuzda iki dalda Hakkı Kocakaya ödül aldılar.