FEDEKAR ÖĞRETMENLER KÜLLİYEDE AĞIRLANDI


 

20151126AW588394_01Milli Eğitim Bakanlığı “Mesleki Başarılarıyla Farkındalık Oluşturan Öğretmenler” ana temasıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Ankara’da düzenlenen bir takım etkinliklere Karabük'ü temsilen Adem Karakavuz katıldı.

Bu etkinliklere Türkiye'nin tüm illerinden eğitimde farkındalık oluşturmuş eğitimciler seçilerek davet edildi.

Öğretmenlik mesleğine olan saygının artırılması ve öğretmenlik mesleğinin toplumdaki itibarının çoğaltılması amaçlanan programda illerinden seçilen öğretmenler Ankara Başkent Öğretmenevi’nde Milli Eğitim Bakanlığı’nın misafiri olarak ağırlandı.

Program kapsamında yaptığı çeşitli projelerle Karabük’ü temsilen giden öğretmen Adem Karakavuz, davetin kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi.

Karakavuz, program öncesi, Anıtkabir’e çelenk sunduklarını ve ardından Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katılımı ile Başkent Öğretmenevinde devam ettiğini kaydederek, “Öğlen saatlerinde Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun misafiri olarak Çankaya köşküne geçtik.

Öğle yemeğinde başbakanımızla buluştuk. Ardından diğer öğretmenlerimiz ile TBMM Meclis Başkanımızın daveti üzerine meclis binasına geçtik.

Son olarak 24 Kasım resepsiyonu için Cumhurbaşkanlığı külliyesine geçerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan buluştuk. Gün boyu gerçekleşen ve yarın sona erecek program bizlere ayrı bir mutluluk kattı” dedi.