BRTV TEKNİK MÜDÜRÜ T. YASİN HIZIR UZUN SÜREDİR BİRLİKTE OLDUKLARINI SÖYLEDİĞİ MEKSİKALI PAULİNA DAFNE RAMİREZ'İ AİLESİNDEN İSTEDİ

meksika

BRTV Teknik Müdürü Tolunay Yasin Hızır geçtiğimiz günlerde yaklaşık 24 saat süren bir uçak yolculuğu ile 14 bin km uzaklıktaki Meksika/Guadalajara'ya sevdiği kızı ailesinden istemeye gitti.

Uzun süredir birlikte olan çiftin evlilik kararı alması üzerine BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ile Meksika'ya uçan Karabük'lü damat adayı Guadalajara'da elinde çiçeği ile Ramirez ailesinin kapısını çaldı.

Mehmet Çetinkaya'nın Türk örf ve adetlerine göre kız isteme merasimini gerçekleştirdiğini ve Ramirez ailesinden olumlu yanıt aldıkları elimize ulaşan bilgiler arasında.

Çetinkaya; "Meksikalı aile çok misafirperver.Uçaktan indiğimiz andan itibaren bize çok ilgili davrandılar. Tabi bizim için önemli olan Dafne kızımızı almaktı. Allahın emri Peygamberin Kavli ile kızımızı istedik ve aldık. Ayrıca Meksika'daki 10 günlük izlenimlerimizi bir belgesel haline getiriyoruz. Döndüğümüzde BRTV ekranlarından izleyebilirsiniz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE O ANLAR

[jwplayer mediaid="30477"]

Editör: Haber Merkezi