KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKTAŞ’I KENDİ STATLARINA DAVET ETTİ 

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. BURHANETTİN UYSAL “BEŞİKTAŞ TAKIMININ BU STADI KULLANMASINI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ OLARAK ONUR DUYACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTERİM”

 

20130326AW000370_03-1


BJK İnönü Stadyumu'nun yıkılıp yeniden yapılacak olması nedeniyle stat arayışlarına başlayan Beşiktaş’a Karabük Üniversitesi’nden davet geldi.

BJK İnönü Stadyumu'nun yeni sezonda yıkılıp yeniden yapılacak olması ve Beşiktaş’ın yeni sezonda maçlarını oynayacak stat arayışlarına başlaması nedeniyle, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal Beşiktaş’ın maçlarını Haziran ayında yapımı bitecek olan 25 bin kişilik Karabük Üniversitesi Stadı'nda oynamaları davetinde bulundu.

20130329AW000256_02Rektör Uysal, stadın Haziran ayında bitirileceğini belirterek, “Karabük Üniversitesi 25 bin kişilik bir stadyumu bitirmek üzere. Stadımızı inşallah Haziran ayı içerisinde bitiriyoruz. Bizim stadyumumuzu diğer stadyumlardan ayıran en büyük özellik, tribünlerin altında Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu’nun olması, merkezi dersliklerinin olması, üniversitemiz bünyesinde olan 74 tane kulübümüz için odalar ve çalışma salonlarını olması ve tüm öğrencilerim için kantin kafeterya gibi kişisel sosyal ihtiyaçlarının gidereceği alanlara sahip olmasıdır. Stadyumumuz bir hilal içerisinde alınacaktır. Bununla da gurur duyuyoruz. Bir örnek proje olarak algılanmasını istiyoruz. Beşiktaş’ın armasında ay yıldızın bulunuyor alması ve bizim stadyumumuzun da bir hilal içerisine yerleştirilmiş olmasından dolayı önümüzdeki sezonda Beşiktaş takımının bu stadı kullanmasını Karabük üniversitesi olarak onur duyacağımızı belirtmek isterim” dedi.

Karabük Üniversitesi tarafından yapımına başlanan ve hilal içerisine alınacak olan 25 bin kişilik stat Haziran ayında bitirilecek.

Editör: Haber Merkezi