Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Adayı Recep Akyel, 8 Mart Kadınlar Gününde Karabük'ün cefakâr kadınlarını unutmadı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) işçileri ve ailelerinin katılımıyla miting düzenlendi.

Hak-İş Konfederasyonu'na bağlı Özçelik-İş Sendikası tarafından düzenlenen mitingde KARDEMİR önünde bir araya gelen işçiler ve aileleri, Türk bayrağı ve sendikanın flamalarını açarak çeşitli sloganlar attı.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, mitingde yaptığı konuşmada kadınların, demir çelik işçilerinin "alın teri ortağı" olduklarını söyledi.

Bu özel günde kadınların yanında bulunmaktan onur duyduklarını ifade eden Akyel, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Her çelik işçisinin arkasında bir kadın vardır. Onlar da alın terinin, emeğin ortaklarıdır. Ben bize destek olan bütün kadınlarımıza minnettarım. Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Onların değerini, varlığını sadece bugün değil her gün hissediyoruz." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ferhan Öner de kadınların bu özel gününü gönülden kutladıklarını ifade etti.

Mitinge Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin ile sivil toplum örgütü temsilcileri de katıldı.

Editör: Haber Merkezi