Türk Ocakları Karabük Şube Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz, ramazan ayında Türk Dünyasından öğrencilere destek olduklarını belirten bir açıklama yaptı.

Ramazan ayı içinde Türk Dünyasına mensup 500 öğrenciye kumanya kolisi dağıttıklarını ifade eden Deniz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Her daim Karabük iline hizmet etmeyi ilke edinmiş ve bu amaçla ocak sohbetlerinden konferanslara, Türk Dünyası’ndan öğrencilere yardımlardan önemli gün ve haftaların kutlanmasına hemen her konuda çalışmalarını sürdüren Türk Ocakları Karabük Şubesi olarak durmadan çalışmaya devam ediyoruz. 

8 yıldır yaz kış fark etmeksizin her ay düzenli şekilde Türk Dünyası’ndan öğrencilerimize sürdürdüğümüz aylık gıda kolisi yardımlarımızı, Ramazan ayında artırarak devam ettirdik. Gönül dostlarımızın destekleri sayesinde bu sene Ramazan ayının ilk 3 haftası içerisinde toplamda yaklaşık 500 öğrenciye ulaştık. Bizleri bu konuda vesile kılan gönül dostlarımızdan Yüce Allah razı olsun. Onların destekleri oldukça Türk Ocakları Karabük Şubesi Ailesi olarak çalışmayı sürdüreceğiz. 

Türk milliyetçiliğini mefkûresi kapsamında tatlı dille güler yüzle şehrimizde herkese ulaşmayı başarmaya çalışıyoruz. Bu geniş yelpaze içerisinde bizlere emanet başta Uygur Türkü olmak üzere Türk Dünyası’ndan öğrencilerimiz önemli yer tutmaktadır. Öğrencilerimize yardım ulaştırmada desteğini esirgemeyen gönül dostlarımıza, öğrencilerimizin sorunlarını çözmede her türlü imkânı sağlayan ilgili kurumlarımıza ve söz konusu çalışmalarımız konusunda şehrimizi bilgilendirmede her daim destek olan basın temsilcilerimize teşekkür ederiz. Türk Ocakları için söz konusu necip milletimize hizmet ise dünyalık tüm işler teferruattır, bahaneye lüzum yoktur.”   

Editör: Haber Merkezi