Karabük TSO yönetimi, Karabük Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ederek, “Söz” plaketi takdim etti


 

soz-plaketi

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karabük Valisi İzzettin Küçük’ü ziyaret ettiler. Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyarette TSO Başkanı Sedat Namal, “Karabük’e hizmet için yola çıktık, kamu görevi yapan bir kurum olarak sorumluluklarımızı bilen kurum olarak her zaman sizlerin yanınızda, projelerinizde, ekonomik sosyal projelere her türlü katkıları vereceğiz. Ankara’ ziyaretlerimiz oldu, Ankara’dan sizlere de selamlar getirdik” dedi.

Karabük Valisi İzzettin Küçük de, yeni yönetime başarılar dileyerek, “Bu büyük bir onurdur, ayrıca büyük bir sorumluluktur. Bir teşekkürü de geçmiş yönetime ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. Çeşitli nedenlerden dolayı Karabük önemli bir kırılma noktasında, bu yıl ve bu yıllar içerisinde” diye konuştu. Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı yatırımları için 40 milyon TL para istediklerini belirten Vali Küçük, şunları söyledi;

“Organize Sanayi Bölgemiz genişleme işlemlerini tamamlıyor. Birçok firma yatırım yapacak. Biz yakın zamanda alt yapı yatırımları için 40 milyon TL para istedik. Oranın yollarını, kanalizasyonunu yapacağız. Karabüklü hemşerilerimiz orada yatırım yapabilecekler. Önemli ciddi firmaların gelmesi gerekiyor, bu büyük bir organizasyondur. Karabük’ün ekonomisine yeni bir çehre kazandıracak hadisedir. TSO burada aktif öncelikli görev sahibidir. Bunun dışında, bizim Lojistik Köyümüz yavaş yavaş hareket geçmiştir. Bu ilin ekonomisine büyük güç verecektir. Önümüzde Filyos konusu var, TSO olarak, bu hususta sizin yapacak çok şeyiniz vardır. İlimizdeki öğrenci sayıları artıyor, önümüzdeki sene de artacak. İlimizdeki yapılaşmaya büyük destek verecektir. Bizim turizmimiz süratli şekilde artıyor. Geçen yıl yüzde 48 artış ile Türkiye’de en çok turist sayısı artışı olan il Karabük’tür. Bu rakamı bu yıl geçeceğiz gibi görünüyor. Karabük önemli bir kırılma anında, tarihi bir misyon ve görev üstlenmiş durumdasınız. Bunu hakkıyla yerine getireceğinize inanıyorum. Güçlü bir enformasyon gerektiriyor. İlimizi siyasi, yapısıyla, belediyeyle, her türlü sivil toplum ile iletişim içinde olacağız, bu çok önemlidir.”


20130612AW000746_01

Konuşmaların ardından Karabük TSO Başkanı Sedat Namal, Vali Küçük’e üzerinde, “Saygı, sevgi, birlik ve beraberlik, tarafsızlık ve adalet, sosyal sorumluluk, sanayi ve ticaretin gelişmesi, istihdama yönelik faaliyetler, teknolojik üretim, eğitim ve başarı. Sayın İzzettin Küçük, ülkemizin muasır medeniyetler üzerine çıkarılması, Karabük’ümüzün bu gelişmeye ekonomik ve sosyal kalkınmasının gerçekleştirilmesi amacıyla tüm gayretimizi ortaya koyarak, çalışmalarımıza Karabük TSO Yönetim Kurulu üyeleri olarak söz veriyoruz” yazılı söz plaketi verdi.