BU HAFTA SONU YAPILACAK OLAN KARABÜK TSO YÖNETİM KURULU VE MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE SEDAT NAMAL’IN İSMİNE KESİN OLARAK BAKILIRKEN, MECLİS BAŞKANLIĞINDA DA TEK İSİMLE SEÇİME GİDİLECEĞİ BELİRTİLDİ




NAMAL “MECLİS ÜYELERİ ARASINDA TAM BİR BÜTÜNLÜĞE SAHİBİZ VE MECLİS BAŞKANLIĞINDA DA TEK İSİM ÇIKACAĞINA İNANIYORUM”


 

 

tsoda-tek-isim


Geçtiğimiz hafta sonu Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği seçimleri gerçekleşti ve 10 ayrı grupta 23 yeni meclis üyesi seçildi.

Bu hafta sonu da (08.06.2013 Cumartesi) 23 meclis üyesi kendi arasından 7 kişilik Yönetim Kurulu Üyelerini, Yönetim Kurulu Başkanını ve Meclis Başkanını seçecek.

Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanlığında aylar öncesinden en güçlü isim olarak Sedat Namal belirtiliyordu ve şimdi Namal’ın Yönetim Kurulu Başkanlığına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Hatta Karabük TSO tarihinde örneğine az rastlanır bir olayın yaşanması bekleniyor ve tüm meclis üyelerinin tam birliği ile Sedat Namal’ın seçileceği ifade ediliyor.

TSO MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİNE TEK İSİMLE GİDİLEBİLİR

Karabük TSO’da Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda tek isim kesinleşirken, Meclis Başkanlığı seçimlerinde de tek isimle girilme çalışmaları yapılıyor.

Ziya Ünsal, Osman Sürmen ve Timurçin Saylar’ın meclis başkanlığında aday olarak isimleri geçerken, Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmesi kesin gözüyle bakılan Sedat Namal’a yakın isimler, Namal’ın, Meclis Başkanlığı seçimlerinde de birlik ve bütünlük içinde tek isimle gidilme çalışmaları içine girdiğini belirtiyorlar.

Sedat Namal ise meclis başkanlığı seçimleri ile şu açıklamalarda bulundu;

“Bu dönem Karabük TSO’da 23 Meclis üyesi arkadaşımızla her konuda tam uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Meclis Başkanlığı seçiminde bazı arkadaşlarımızın isimleri her ne kadar geçse de, ben ve tüm meclis üyesi arkadaşlarım birlik ve bütünlüğün daha da pekişmesi için tek ismin belirlenmesini istiyoruz. Bu konuyla ilgili yoğun bir çaba sarf ediyoruz ve inşallah dengeleri koruyarak bir sonuca varacağız. 8 Haziran’da meclis üyelerimizin içinde yapılacak olan seçimlerde tam mutabakat sağlanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Çünkü bizim hedeflerimiz çok büyük ve bu hedeflere ulaşabilmemiz içinde tam birlik olmamız kaçınılmazdır.”

Editör: Haber Merkezi