YAPILAN YÖNETİM SEÇİMİNDE SEDAT NAMAL'IN BAŞKANLIĞINDA TSO YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ


 

krb-tso-namal-donemi


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Haziran tarihinde yapılan 23 kişilik meclis üyesi belirleme seçimlerinden sonra, Yönetim Kurulunu da belirledi.

10 Meslek grubundan 23 meclis üyesinin seçildiği Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nda Ziya Ünsal istifa ederken, 22 üyenin oy kullandığı seçimlere tek liste ile gidilirken, Sedat Namal TSO’nun yeni Başkanı oldu. Yönetim Kurulu ve Başkanlık seçimine katılan 20 Meclis üyesinin tamamının oyu alındı.

20130608AW000451_02Yeni seçilen yönetimin önümüzdeki günlerde kendi aralarında ilk toplantıyı gerçekleştirerek görev bölümü yapması bekleniyor. Ticaret ve Sanayi Odasında yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

“Sedat Namal, Fatih Çapraz, Tuncay Özcan, Yılmaz Ersöz, Erol Karadeniz, Hakan Şentürk ve Savaş Şenay.”

Üst Kurul delegeleri ise Ömer Yeğin ve Sezgin Dıravacı’dan oluştu. Karabük TSO’nun yapılan seçimler sonrası disiplin kurulu üyeliklerini ise, Halil Aydın, Erdal Cinkavuk, Emrah Baylan, İbrahim Akdaş, Orhan Kaynar ve Alpay Elicek seçildi.

tso-yaziYönetim Kurulu ve Başkanlık seçiminde oyunu kullanan Osman Nuri Sürmen'in, TSO Genel Sekreterliğine istifasını sunacağı belirtildi. Osman Nuri Sürmen istifa ederse, yerine Eskipazar Mermer Un Sanayi Limited Şirketi gelecek ve Mermer Un Şirketinin bünyesinden göstereceği bir kişi yeni meclis üyesi olacak.

Seçimler sonrasında en yaşlı üye sıfatıyla açıklama yapan TSO Meclis Üyesi Sebati Keskin, yeni yönetime başarılar dilerken, önümüzdeki Salı günü kendisinin Başkanlığında toplanılarak Meclis Başkanlığı seçimi yapılacağını ve tüm herkese gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

2013-2017 yılları arasında görev yapacak olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetiminin gençlerden oluşması ise dikkatlerden kaçmazken, Meclis Başkanlığında da tek aday olarak Timurçin Saylar’ın olacağı ifade edildi.

 

Editör: Haber Merkezi