KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA YARIN 10 GRUPTA SEÇİLECEK OLAN 23 MECLİS ÜYESİ İÇİN ODA ÜYELERİ SANDIK BAŞINA GİDECEK


 

karabuk-tsoda-secim-var


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Oda Meclisi üyelikleri seçimleri yarın (1 Haziran Cumartesi) tarihinde yapılacak.

Toplam 10 grupta yapılacak seçimlerde yaklaşık bin 300 üye sandık başına gidecek. Seçimlerde TSO Meclisi’nin 23 üyesi belirlenecek. Seçimler yaklaşırken gruplardaki aday listeleri oluşmaya başladı. Listelerde yer alan firma temsilcileri seçim çalışmalarına başladı.

Yarın yapılacak olan 23 kişilik meclis üyelerinin seçiminin ardından, 8 Haziran’da Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleşecek.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın alt katındaki sergi salonunda yapılacak olan seçimlerde oy kullanımı sabah saat 09:00’da başlayacak ve akşam 17:00’de sandıklar açılacak.

İşadamı Sedat Namal’ın Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak üyelerin birlik içinde olduğu öğrenilirken, Meclis Başkanlığında üç isim aday olarak gözüküyor. Mevcut Karabük TSO Meclis Başkanı Ziya Ünsal’ın yanı sıra, Osman Sürmen ile Timurçin Saylar’ın da isimleri yer alıyor.