KARABÜK TSO MECLİS ÜYELİĞİNE GEÇEN HAFTA SEÇİLEN ZİYA ÜNSAL, ODA MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA EDEREK TSO İLE TÜM BAĞLARINI KOPARDI


 

 

tsoda-istifa


Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği seçimlerinin ardından, Meclis Başkanlığı yarışının kızışmasıyla birlikte yaşanan olayların ardından Ziya Ünsal, TSO Meclis üyeliğinden istifa ederek, oda ile tüm bağlarını kopardı.

Bu gün akşamüzeri yaşanan şok istifa ile ilgili Ziya Ünsal yazılı bir basın açıklaması yaparak nedenlerini gösterdi.

Ünsal Karabük TSO Meclis Üyeliğinden istifa etmesi ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Bilindiği üzere 01.06.2013 tarihinde yapılan Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Meclis üyeliğine seçilmiştim. Yine Bilindiği üzere seçilen bazı meclis üyeleri ve oda başkanı adayı tarafından ekip anlayışı ile desteklendiğimi bilerek Meclis Başkanlığı adaylığımı açıklamıştım.

Ancak bazı gelişmeler neticesinde, Meclis Üyeleri arasında herhangi bir olumsuzluk ve uzun zamandır her kademesinde görev yaptığım Ticaret ve Sanayi Odası kurumunun kamuoyu nezdinde zarar görmemesi için oda meclisi üyeliğimden istifa ettiğimi bildiririm.

Görev Yaptığım süre içinde odamız adına basın olarak göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakalarınıza minnetlerimi sunar, istifam nedeni ile tüm meclis ve oda üyelerimizin anlayış gösterecekleri inancı ile özürlerimi bildiririm.”

Ziya Ünsal geçen hafta yapılan meclis üyeliği seçimlerinde 9. Meslek gurubundan Seyfettin Başkaya ve Sedat Namal’ın bulunduğu listeden seçilmişti.

Editör: Haber Merkezi