-          KARABÜK TSO BAŞKANI PEHLİVAN BAYLAN TEKRAR MECLİS ÜYELİĞİNE ADAYLIĞINI KOYMAYACAĞINI AÇIKLADI.

-          HADDECİLER DERNEĞİ KENDİ MESLEK GRUPLARINDAN ERTUĞRUL YILDIZ İLE FATİH ÇAPRAZ’IN KARABÜK TSO MECLİS ÜYESİ OLMASINA KARAR VERDİ

 

tso-baylan-donemi-bitti

Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneği Nazım Çapraz’ın başkanlığında bu gün bir toplantı yaptı.

Toplantının gündem konusu Haddecilerin Karabük TSO’da yer aldığı 2. Gruptan meclis üyesi olacaklarının belirlenmesiydi. Haddeciler Derneği üyeleri ağırlıklı olarak Pehlivan Baylan’ın aday olmaması yönünde olduğu ifade edilirken, Karabük TSO Meclis üyeliklerine kendi gruplarından Ertuğrul Yıldız ile Fatih Çapraz’ın aday olması istenildi.

Haddeciler Derneğinin toplantısında hazır bulunan Pehlivan Baylan ise dernek üyelerinin kararına saygılı olduğunu ve aday olmayacağını belirttiği söylendi.

Karabük Özel Sektör Haddeciler Derneğinde yapılan toplantının ardından Seza FM’de Hüseyin Yılmaz’ın canlı yayın konuğu olan Pehlivan Baylan, Şubat ayı sonunda yapılacak olan Karabük TSO seçimlerinde meclis üyesi adayı olmayacağını resmen açıkladı.

Pehlivan Baylan’ın aday olmayacağı yönündeki açıklamasını değerlendiren Sedat Namal “Pehlivan Baylan abimizin bu kararını saygıyla karşılıyoruz. Ama sayın Baylan gibi deneyimli büyüklerimizin her zaman tecrübelerine ihtiyacımız olacak. Burada amaç Karabük’ümüze hizmet etmektir. Pehlivan Baylan abimizin Karabük’e verdiği hizmetler tartışılmaz ve hep birlikte yine hizmete devam edeceğiz.” Dedi.