Türk Hava Kurumu Karabük Şubesi Başkanı Sayın Cihan Saraç ve beraberinde genç üyeleri ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye makamında ziyarette bulundular.


 

16022014_thk_1Türk Hava Kurumu’nun kuruluş yıldönümü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten THK Karabük Şube Başkanı Cihan Saraç: “16 Şubat 1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumunun 90. yılını kutluyoruz. Bu sevinci başkanımızla paylaşmak istedik. Türk Hava Kurumunun Karabük’teki aktivistlerin Karabük Belediyesi’nin her zaman yanımızda olduğunu gördük. Türk Hava Kurumu, halkından alıp halkına verdiği bir kurum bu vesileyle bugüne kadar bizlere hizmet veren bugün aramızda olmayan değerli büyüklerimizi rahmetle anıyoruz. Bugün Türk Hava Kurumu kazançlarının büyük bir bölümüyle ülkemize hizmet edebilmek için Uzay ve Havacılık bölümünü açmak süratiyle bu yoldaki ilk adımına başladı. Halkımızın havacılığı sevmesi, havacılığa katkı verebilmesi ve havacılığı yaşayabilmesi içinde okullarında ve vatandaşlarımıza uçuş ve model uçak kursları vermek suretiyle Türk Hava Kurumu halkın hizmetine devam etmektedir” dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de Türk Hava Kurumu Karabük Şubesi’nin ziyaretinden memnuniyetini ifade ederek: “Türk Hava Kurumunun bu kadar büyük komplekste çalışması son derece memnuniyet verici bir durum. İnşallah memleketimize çok daha büyük hizmetleriniz olur. Ayrıca Karabük’teki hava kurumunun yöneticilerini, temsilcilerini tebrik ederim. Çünkü sürekli bir faaliyet içersinde ve sürekli halkla beraber iç içe faaliyetlerini tanıtmakta, gençleri özendirmekte bu davranışınızdan dolayı da ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi