Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünce yürütülen Kamu Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında, Karabük'te kurulması planlanan TEKNOPARK için incelemelerde bulunmak üzere Karabük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen Kocaeli Teknopark ziyareti sona erdi.


 

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan heyetle 15.12.2016 tarihinde Kocaeli Teknopark AŞ, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve Kocaeli Sanayi Odası ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında Teknopark ile ilgili teknik sunumların yanında, Karabük heyetine tecrübe paylaşımı da yapıldı.

Ayrıca Karabük heyetine Arge labaratuvarları uzman ekipler tarafından gezdirilerek yerinde bilgiler verildi.

Karabük heyetinde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu,TOBB Akademik Danışmanı ve KABÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Şahin, , İşkur Müdürü Coşkun Güven, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Hüseyin Zafer, OSB Müdürü Caner Özcan, BAKKA Karabük Koordinatörü Sakin Eren, Karabük KUSİ Telmsilcisi Yrd. Doç. Dr. Cihan Mızrak, Yrd. Doç. Dr. Yüksel Çelik, Araş. Gör. Sait Özçelik,Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cem Biçen, Karabük Esnaf Odası Genel Sekreteri Hasan Şahin, KTSO Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Kaya yer aldı.

Editör: Haber Merkezi