35 yıldır Cumayanı Sanayi Sitesinde esnaflık yapan Nihat Siyam, Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Karabük'ün sevilen ve dürüst ticaretinin yanı sıra ustalığıyla takdirleri üzerine toplayan 35 yıllık karoser ustası Nihat Siyam, esnaf arkadaşlarına daha iyi hizmet vermek amacıyla Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

"İyi bir hizmet istiyorsanız seçiminizi mutlaka yapın" diyen Nihat Siyam, Karabük'ün tüm üye esnaflarını Oda seçimlerinde oy kullanmaya davet etti.

Karabük Madeni İşler Esnaf Odası seçimleri ve adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Nihat Siyam, "13.03.2022 Pazar günü saat 11.00 de yapılacak olan KARABÜK MADENİ İŞLER ESNAF ODASI seçimlerinde aday olduğumu siz değerli dost, komşu ve esnaf arkadaşlarıma bildirir, bu konuda bizi yalnız bırakmayacağınıza olan inancımla desteklerinizi bekliyorum. Bize vereceğiniz destekle siz değerli üyelerimizi günümüzün şartlarında en iyi şekilde ve hiçbir esnaf arkadaşımı ayırmaksızın hizmet edeceğimi bilmenizi isterim.
Değerli Esnaf Arkadaşlarım, Değerli Üyelerimiz, 13.03.2022 Pazar Günü saat 11.00'de KENT MEYDANI NİKÂH SALONUNDA oyunuzu kullanmaya bekliyorum...
" dedi.