KARABÜK NET HABER’DEN MHP VE ÜLKÜCÜ CAMİAYA AÇIKLAMA


 
26.11.2013 Tarihinde “MHP DÜŞMANI, MHP’LİLER” Başlıklı yazımızda, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karabük’ün Safranbolu ve Eskipazar ilçelerinde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine iddialı bir şekilde girmesi beklenirken bazı stratejik hatalar sonucu iddiasını kaybetmeye başladığı görüşünü paylaşmıştık.

Yazımızdaki tenkit ve eleştirilerde, MHP İl Başkanı Sayın Metin Demirel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve 21. Dönem MHP Karabük Milletvekili İlhami Yılmaz, Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Savaş ve eski il başkanları Nurhan Barışkan ile Vural Çelik doğal olarak muhatap alınmıştır.

Yazımızda “Kurban”, “Kibar Hacı” gibi hicivlemeler yapılarak, tenkitler edilmiştir.

Yazının bütünü bir ana tema şeklinde ele alındığı zaman, MHP’de yapılan eleştiriler kimseye yaranma adına yapılmadan ortaya serilmiştir.

Diğer taraftan “Çalışan hata yapar, çalışmayan hata yapmaz” sözüyle yola çıkarak, yoğun çalışmalar sergileyen ve yazımızda ismi geçenler ile ilgili MHP ve Ülkücü camiada bir tepkiye neden olmuştur.

Aynı zaman zarfında bir başka meslektaşımın yazdığı ve yanlış anlaşıldığından dolayı kaldırdığı yazı ile eşleştirilmeye çalışılmış duruma düşmüş bulunmaktayız.

Tüm bu açıklamalarımız neticesinde camiada yanlış anlaşılmalara muhatap kalınmaktayız.

MHP İl Başkanı Sayın Metin Demirel, Safranbolu İlçe Başkanı Sayın Ahmet Savaş, Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili ve 21. Dönem Karabük Milletvekili Sayın İlhami Yılmaz, söz konusu ilçeler olan Safranbolu ve Eskipazar’da yine seçimleri alabilmek için en iddialı çalışmaları sergileyeceklerine inanıyoruz.

Sonuç olarak yazımızın yanlış anlaşılan hicivli bölümlerinden dolayı MHP ve Ülkücü camiadan özür dileriz.