MERKEZİ ANKARA’DA BULUNAN KARABÜKLÜLER VAKFI İLE İLGİLİ OLARAK, KARABÜK NET HABER’İN AÇIKLAMASI


 

karabukluler-vakfi


Geçtiğimiz günlerde gazeteci meslektaşımız Şükrü Gökkaya’nın bir köşe yazısı üzerine, Karabüklüler Vakfı da yazılı bir açıklama yayınlamıştı.

Karabük Net Haber olarak Vakfın bu yazılı açıklamasının içeriğindeki üslubu sert bulmuş ve eleştiri hakkımızı kullanmıştık.

Karabük Net Haber olarak bizim amacımız, Karabüklüler Vakfını yıpratmak, bir polemiğin içine çekmek ve değerli yöneticilerini eleştirerek şevkini kırmak değildir.

Yazımızdan sonra Vakıf yöneticilerinden Süleyman Çil ve Cem Gündoğdu gibi değerli kişiler ile telefon görüşmesi yaptık.

Kendileri amaçlarının tamamen Karabüklüler Vakfı olarak, Ankara’da daha iyi hizmet vermek olduğunu dile getirdiler.

Başta Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Hocam Niyazi Güneş, Vakıf Başkan Yardımcısı Değerli insan Nizamettin Yücel, Süleyman Çil ve Cem Gündoğdu gibi zamanını Karabük’e hizmet etmek için ayıranları kırmak ve üzmek amacımız değildir.

Vakfın Değerli Yönetim Kurulu Üyelerini bu yazımızdan tenzih etmek isteriz.

Eleştirinin içinde “TRT Bankamatik memurları” cümlesi de söz konusu bu değerli insanları üzmüştür ve bu nedenle, bu cümlemizin yok sayılmasını isteriz.

Vakıf yönetiminin çalışmalarındaki şevki kırmamak ve onları daha da şevklendirmek biz Karabük Basının görevleri arasındadır.

Öte yandan Vakfın hükmü şahsiyetine ağır gelen bu açıklamalarının da amacını bir nebzede aştığını kendilerinin belirtmesi de bizi ayrıca sevindirmiştir.

Biz Karabük Basını olarak, Ankara’daki Karabüklüler Vakfının Yönetimi ile daha sıkı diyaloglar içinde olmak, bu tür polemiklere sürüklenmemek, onların çalışmalarına katkıda bulunmak isteriz.

Karabüklüler Vakfı ile yaşanan bu eleştirel polemik nedeniyle kamuoyunu da meşgul etmemek gerektiğine inanıyoruz.

Tüm bu sebeplerden dolayı, Karabük Net Haber olarak, Karabüklüler Vakfı ile yaşanan bu eleştirel polemiğin yok sayılmasını ister, kamuoyuna saygı ile belirtiriz.

 

Editör: Haber Merkezi