Karabük Kent Konseyi iftar yemeği verdi.


 

04072015_konseyiftar_1Karabük Kent Konseyi iftar yemeğine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Milletvekili Durmuş Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mustafa Kara, Karabük Kent Konseyi Başkanı Yalçın Kılınç ve yönetimi katıldılar.

İftar yemeği öncesi konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Yalçın Kılınç; “Hepimizin bildiği gibi Ramazan ayı rahmet, bereket ve hoşgörü ayı, iftar sofraları ise her türlü kırgınlıkların sona erdiği sevgi, saygı, birlik ve beraberlik sofralarıdır.

Ülkemiz yarınları için bir genel seçimi daha geride bıraktık. Kentimiz açısından geriye dönüp baktığımızda kırıcı, dökücü, hakaret ve nefret tohumları saçılmayan, seviyeli ve düzgün bir seçim geçirdik. Bu sebeple ben Karabük halkı ve Kent Konseyimiz adına sizlere teşekkür ve sükranlarını sunuyorum.

Seçim yarışı şimdilik bitti. Artık sıra hizmet yarışında. Bizim için asıl olan Karabük ve hemşehrilik bilinci ile kentimizin ortak menfaatleri.

Sizden dileğimiz bu akşam nasıl bu sofrada bir araya geldiysek, kentimizin gelişimi ve yararına da iktidar, muhalefet ayrımı yapmaksızın sık sık bir araya gelmeniz, bol iştişare yapmanız, el ele, yürek yüreğe politika ve hizmet üretmenizdir” dedi.

Editör: Haber Merkezi