25-28 Aralık tarihleri arasında Feshanede düzenlenen ‘Karabüklüler Günü’ etkinlikleri kapsamında Karabük Üniversite standı yoğun ilgi gördü.


 

20141229AW283173_0124 Aralık Çarşamba günü Eminönü Meydanı’nda KBÜ Ana Mehteran takımın gösterisi eşliğinde lokum ikramı ile başlayan, Karabüklüler Vakfı ve Karabük Valiliği tarafından organize edilen Karabük Günleri sona erdi.

25-28 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul’da Karabük’ün tüm güzelliklerinin sergilendiği İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde 4 gün boyunca hem İstanbulluların, hem İstanbul’daki Karabüklülerin, hem de Karabük’ten İstanbul’a gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.

Yaklaşık 600 bin kişinin ziyaret ettiği Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Karabük Üniversitesinin stantları ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

IMG_8910Karabük Günlerini değerlendiren Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “5 gün boyunca başta Üniversitemizin ve kentimizin tanıtımı için çaba sarf eden görevli arkadaşlarımıza ve buraya Karabük’ü tanımak için gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük bir ziyaretçi kitlesi ile karşılaştık ve bu durum Tanıtım Günlerinin çok iyi geçmesine vesile oldu. Karabük’ün ve Karabük’ün değerlerinin Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Karabük Günleri’nin hem Üniversitemiz hem de Karabük’ün tanıtımı açısından verimli geçtiğini düşünüyorum. Güzel bir organizasyon oldu. İnanıyorum ki daha da üçüncüsü de gerçekleştirilecektir. Aylarca emek verilerek hazırlanılan organizasyon başarıyla tamamlanmıştır.Karabük Günleri organizasyonu gerçekleştiren ve Üniversitemizin başarısıyla gurur duyup Üniversitemiz bir adım ileriye taşıma gayreti içerisinde olan başta 23. Dönem TBMM Başkanı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin ve Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları Karabüklüler Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nizamettin Yücel, Karabük Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sedat Namal olmak üzere, tüm hemşerilerime şükranlarımı arz ederim.” dedi.

Editör: Haber Merkezi