KARABÜK GAZETECİLER VE İLETİŞİM DERNEĞİ RESMİ OLARAK KURULUŞ BAŞVURUSUNU YAPTI


 

YENİ DERNEK KARABÜK BASIN CAMİASININ BÜYÜK UMUDU OLDU


 

kgic


Kuruculuğunu, BRTV,  Karabük Haber Gazetesi, Karabük Günajans,  BK Ekspres Gazetesi, Safranbolu Ekspres Gazetesi, Karabük Ekspres, Haber Sancak ve  Yenice, Eskipazar, Eflani gazeteleri yanı sıra İnternet Medyasında, Karabük Gündem ve Karabük Net haberinde destek vererek olgunlaştırdığı Karabük Gazetecileri ve İletişim Derneği (KGİD) resmen kuruldu.

Dernekler Müdürlüğüne resmi müracaatını yapan Necati Karaoğlu, Semih Gülen, Osman Çetinkaya ve İsmail Akça, dosyanın Valilik kabulünü de yaptırarak, dernek çalışmalarına resmen başlanılacağını belirttiler.

Dernek kurucu üyelerinden ve geçici başkanlığı yapan Necati Karaoğlu “Derneğin olağan genel kurulunu 1 ay içinde tamamlayarak, yeni lokal binamızda kokteyl vererek bir açılış yapmayı planlıyoruz. 13 kurucu arkadaşımızın resmi evraklarını verdik, işlemleri tamamladık. Amacımız  medya sektörü içinde gazetecilik, yazarlık, yorumculuk yapan, kısacası kamu yararına iletişim kuran herkese açık ve birlik beraberliği kurma adına  kurulmuştur. Ayrıca belirtmek istiyorum ki; Meslek basın yayın ahlak kurallarına uymak ve kamu görevi yaptığımız için saygın kalmak, saygı görmek, saygı duymak ana ilkelerimiz olacaktır.” dedi.