Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, son bir yılda 4000 sporcuya ev sahipliği yaptı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü son bir yıl içersinde 81 ilden 150 kulübün katıldığı farklı branşlarda ulusal ve ulusal düzeydeki grup müsabakaları ve Türkiye şampiyonalarında Karabük'te yaklaşık 4000 sporcu, antrenör ve teknik idarecisini misafir etti.

Karabük olarak spor tesislerimizin bu tür büyük organizasyonlara ev sahipliği yapması ,kentimizin tanıtımını arttırmak ve turizmin gelişimine katkı sağladığını ifade eden İl Müdürü Coşkun Güven; "Ulusal spor organizasyonlarında bu şekilde yer almak ulusal medyada tanıtımımıza ve ilerleyen dönemlerde ilimize yönelik ziyaretçi sayısının artmasına ve ekonomisine olumlu etkilerinin olduğunu düşünüyorum.
Ülkemizde spora ve sporcuya duyulan ilgi giderek artmaktadır. Bizlerde Gençlik ve Spor yönetici ve idarecileri olarak tüm sporcularımıza elimizden gelen desteklerin en iyisini vermek için çaba saf ediyoruz. Her branştan yüzlerce sporcu ve antrenörümüz var, hedefimiz her zaman ülkemizin bayrağını Dünya şampiyonlarında birincilikle temsil etmeyi ve ülkemizi gururlandırmayı sağlamaktır. Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve Türkiye Şampiyonasında kıyasıya rekabet eden tüm sporcumuza ileriye dönük spor hayatında başarılar diliyorum. Ayrıca Bu organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen tüm paydaş kurum, kuruluş ve çalışma arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum .
" dedi.

Öte yandan Okul Sporları Küçükler Hentbol, Gençler B Bilek Güreşi, Küçükler Masa Tenisi, Analig karşılaşmaları Futbol, Basketbol, Yüzme, Tekvando da Grup müsabakalarına Yüzme ve Basketbol müsabakalarında Yarı Final karşılaşmalarına, Voleybol da ise Çeyrek ve Yarı Final maçlarına ev sahipliği yapacağı Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Editör: Haber Merkezi