DSC_0010Karabük Belediyesi, Karabük’teki mevcut yollarını düzenlerken ihtiyaç duyulan yerlerde de yeni yollar açmaya devam ediyor.


 
Son yıllarda hızla gelişen ve inşaat hareketliliğinin hızla ilerlediği Aydınlıkevler Mahallesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Karabük'ün en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Aydınlıkevler Mahallesinde, yeni yol ihtiyaçlarına Karabük Belediyesi kayıtsız kalmıyor.

Karabük’ün hızla gelişen bir il olduğuna dikkat çeken Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Karabük’te yeni yaşam ve yerleşim merkezleri içinde çok sayıda konut yapılıyor. Biz de buralardaki imar planında yer alan yolları açıyoruz.

Bunun için ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapmaya özen gösteriyoruz. Alt yapıları da düşünerek yeni sokaklar açıyoruz. Çeşitli mahallelerimizde yoğun şekilde inşaat hareketliliği var. İhtiyaç duyulan bu gibi bölgelere yatırımlarımız sürecek.

İnşaatlar yükselirken alt yapıyı da düşünmemiz gerekiyor. Bu önemli bir konu. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi