Karabük Belediyesi Android uygulamamız, vatandaşların Belediye´ye anında ulaşma imkanını sağlıyor.


 

11112015_androidUygulamamız ile birçok hizmeti akıllı telefonlarınız veya tabletlerinizden kolayca kullanma fırsatına sahip oluyorsunuz.

Bu uygulama ile Karabük Belediyesi tarafından yapılan günlük, haftalık ya da farklı programları anında görüntüleyebiliyor, ister yeni açılan bir parkın duyurusunu, isterse bölgesel bir alt yapı çalışmasını vatandaşlarımıza haber vermeye kadar her türlü yerel duyuruları, haberleri ve görselleri görebiliyorsunuz.

Uygulamamız içerisindeki iletişim bölümünden şikayetinizi akıllı telefonunuz veya tabletinizden çekeceğiniz fotoğraf ile anında ilgili birime ileterek hızlıca çözüme ulaştırma imkanına sahip oluyorsunuz.

Canlı yayın bölümümüzde, Karabük'ü canlı olarak akıllı telefon veya tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

Uygulamamızın bildirim özelliği ile Karabük Belediyesi tarafından yapılacak su kesintisi, ödeme hatırlatmaları, açılış programları, önemli bir haber vs. gibi acil bir duyuruyu anında öğrenme imkanına da sahip olacaksınız.

Yine uygulamamız içerisinde ki vefat edenler bölümünde o gün vefat eden vatandaşlarımızın bilgilerine de ulaşabileceksiniz.

Karabük Belediyesi Android uygulamamız sizlere daha iyi hizmet vermek adına sürekli geliştirilecektir.

Uygulamamızı cihazınızdaki Play Store'dan veya buradan adresinden yükleyebilirsiniz.

iOS cihazlar için uygulamamız hazırlanmakta olup her türlü öneri ve görüşlerinizi [email protected] email adresimize de iletebilirsiniz.