KARABÜK, BAŞKENTTE DOĞAL VE TARİHİ ZENGİNLİKLERİ İLE TANITILACAK
25-28 NİSAN GÜNLERİNDE YAPILACAK TANITIM GÜNLERİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

20130212AW000919_01Ankara’da kurulu bulunan Karabüklüler Vakfı’nın öncülüğünde bu yıl ilk kez Ankara’da yapılacak olan ‘Karabük Tanıtım Günleri’ ile ilgili çalışmalar vakıf mütevelli heyetinin toplantısında ele alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Karabük Milletvekili ve Karabüklüler Vakfı Başkanı Mehmet Ali Şahin’in başkanlığındaki toplantıya, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ve Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ile Vakıf mütevelli heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda, ilk olarak tanıtım günlerinin organizasyonunu üstlenen şirket tarafından hazırlanan projeyi incelenmesinin konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, tanıtım günleriyle Karabük’ün Ankara’da her yönüyle en güzel şekilde tanıtılacağını söyledi.
Organizasyonda yerel motiflerin kullanılmasının önemini vurgulayan Şahin, “Karabük bir bütün olarak tüm kesimleriyle ve değerleriyle en üst düzeyde başkentte olacaktır. Bütün hemşehrilerimizin bu organizasyona katkı yapacağına ve destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Karabüklüler Vakfı Başkan vekili Nizamettin Yücel de, “İlk defa yapacağımız bu organizasyonla ilkleri gerçekleştireceğiz. Farklı ve ilginç bir projeyle başkentlilerin karşısına çıkacağız.Tüm hemşehrilerimizin, sivil toplum örgütlerinin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, belediye olarak tanıtım günlerinde yer alacaklarını ve organizasyona destek vereceklerini belirtirken, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ise, tanıtım günleri için hazırlıklara başladıklarını ve Safranbolu’yu tüm yönleriyle Ankara’ya taşıyacaklarını söyledi.

Toplantıda ayrıca Vakfın Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Süleyman Çil toplantıda, organizasyonun tanıtım ve iletişim stratejisi hakkında bilgi verdi.

Vakıf Merkezinde Medya ve İletişim Ofisi kurulacağını anlatan Süleyman Çil, Karabük tanıtım günleri’ni başkentte geniş kitlelerle buluşturmak ve basın organlarını bilgilendirmek için kapsamlı çalışmalar yürütüleceğini vurguladı.

Editör: Haber Merkezi