KAR-VAK Mütevelli Heyet Toplantısı 02.04.2017 tarihinde Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin Başkanlığında kahvaltı eşliğinde yapıldı


 

Toplantıya Akparti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan, mütevelli heyeti, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Şahin, Karabüklüler Vakfının kuruluş amacı ve bu amaca yönelik faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.


Karabük Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Özcan, yaptığı konuşmada Değerli Mütevelli Heyetimizi ve misafirlerimizi birlik beraberlik çerçevesi içinde ağırlamaktan gurur duyduğunu ve toplantının bölgemiz adına örnek teşkil ettiğini belirterek , içerisinde Yöresel ürünlerinin bulunduğu Karabük Ticaret ve Sanayi Odasının desteklediği Kadın girişimcilerimizin hazırladığı hediyeleri takdim etti.


Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Yönetim Kurulu Üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaları ile toplantı sona erdi.