Karabük ve ilçelerinde karla mücadele çalışmaları sürüyor


 
Karabük'te dün akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kar yağışı yerini güneşli bir havaya bırakırken, kent genelinde belediye ekiplerinin karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Kar yağışı sonrası eğitim ve öğretimin bugün için tatil edildiği Karabük ve ilçelerinde kar sonrası özellikle mahalle aralarında belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

Sabah ilk saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan belediye ekipleri ulaşımda aksaklık yaşanmaması için ana ve ara arter yollarında kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.
Safranbolu güzelliği
Kar yağışı sonrası birbirinden eşsiz manzaraların oluştuğu Safrabolu’da tarihi evler beyaz gelinliğini bir kez daha giydi.

Safranbolu ilçesinde Tokatlı Kanyonu’nda yer alan ve bir benzeri ABD’de Arizona’da bulunan cam teras da kara teslim oldu. Doğal güzelliklerin bulunduğu kanyonda şelaleler dondu.

Cam teras ve tarihi su kemerin bulunduğu Tokatlı Kanyonu'na ulaşımı sağlayan kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda Özel İdare ekipleri güçlükle çalışma yaptı.

Editör: Haber Merkezi