06092016_asfalt_5Karabük halkına daha kaliteli yaşam koşulları sağlamak için çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.


 

Sokak ve caddelerin üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yollarla birlikte merdiven, bordür ve tretuvar çalışması da yapılarak bölgeler modern görünüme kavuşturuluyor.

Gece ve gündüz ekipleri olmak üzere çalışmalarını geç saatlere kadar sürdüren ekipler, cadde ve sokakların alt yapı sorunlarını giderdikten sonra asfaltlama çalışmasına başlıyor. Şehir genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt çalışmaları, vatandaşların takdirini kazanırken, Karabük  Belediye Başkanı Rafet Vergili çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek; “Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımız için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Şuanda Kapullu - 5000 Evler yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Karabük Belediyesi olarak ilimizin bütün mahalle ve caddelerine hizmet götürmeye devam ediyoruz'' dedi.

Editör: Haber Merkezi