31082016_kanalizasyon_2Karabük Belediyesi 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinde yeni yapılan konutlar bölgesinde kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını yürütülüyor.


 

Karabük’ün geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinde başlatılan kanalizasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük’te yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarının Karabük’ün gelişimi için gereklilik olduğunu ifade eden Başkan Vergili, bir ilin kentleşmesinde ilk adımlarının yol onarım ve bakım çalışmalarına hız vermek olduğunu belirtti.

Vergili; “Ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyoruz. 5000 Evler 75. Yıl Mahallesinde yeni yapılan konutların acil ihtiyacı olan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülmektedir.

 Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları Karabük’ün her alanında farklı yoğunluklarda devam etmektedir. Büyüyen Karabük’ümüzün alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli desteği vererek sorunların çözümü için çalışmaları tüm hızıyla devam ettirmektir” dedi.

Editör: Haber Merkezi