20140703AW134809_01-(1)Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzman Dr. Zafer Çukurova, Karabük’e gelerek Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti. Çukurova’ya ziyaretlerinde Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara’da eşlik etti.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şirinevler merkez binası acil ve yoğun bakım servislerinde incelemelerde bulunan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzman Dr. Zafer Çukurova, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından Karabük’ün Sağlık istatistikleri ve Karabük’ün sağlık alanında verileri konusunda yapılan toplantıda konuşan Kara, göreve geldikleri ilk andan itibaren bir ekip ile görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Uzm.Dr. Zafer Çukurova ise, Karabük’e çok önceden gelmeyi arzu ettikleri belirterek, “ Karabük ilinin sağlık sektöründe gerçekleştirdiklerini yerinde görmeyi arzu ettik. Karabük Üniversitesi genç ve gelişmekte olan bir üniversite eğitim kurumları ile iyi bir kollektif çalışma gerçekleştirmeyi destekliyoruz. Hepimiz kaynakları etkin kullanarak bir eylem planı oluşturmalıyız” dedi.