KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SEDAT NAMAL “KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ’DAN KARABÜKLÜ SANAYİCİLER VE İŞ ADAMLARINA DESTEK SÖZÜ ALDIK”


 

20140224AW016232_01


Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Namal, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’a sanayici ile ilgili sorunları anlattıklarını ve bu yönde destek sözü aldıklarını söyledi.

TSO Başkanı Namal, geçtiğimiz hafta Cuma günü kenti ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın işadamları ile yaptığı toplantıyı değerlendirdi.

Namal, basına kapalı olarak gerçekleşe toplantıda Bakan Yılmaz’a, sanayicilerin sorunları hakkında bilgiler verdiklerini söyleyerek, “Toplantı oldukça verimli geçti bizim açımızdan. Yaşadığımız sıkıntılar ve diğer sorunlar hakkında bakanı birebir bilgilendirerek sorunlarımızı anlatma şansımız oldu. OSB ile ilgili genişlemeden dolayı verdikleri destekten dolayı Kalkınma Bakanımıza teşekkür ettik. Diğer yandan kentin en büyük sorunlarından biri olan şehir içindeki haddecilerin şehir dışına taşınması ile ilgili projemiz var. Bunla ilgili çalışmalarımız var ama Kalkınma Bakanlığı olarak bu noktada bizlere destek verilmesi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vermesini istedik. Sanayicilerimiz ileriye dönük yapılması gerek ve önlerindeki yer alan bazı sorunları iletti. Kalkınma Bakanımız bizleri dinledikten sonra Bakanlık olarak özellikle haddehanelerin şehir dışına çıkarılması yönde bir çalışma yaparak ve her türlü desteği vereceklerini ve bu yönde kapsamlı bir çalışma yapacaklarını söyledi” dedi.

Editör: Haber Merkezi