KALAYCILAR’DA-KRONİK-BİR-SORUN-ÇÖZÜLDÜYenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Kalaycılar Mahallesi Zorlu Sokakta yıllardır kronik bir sorun olan ve özellikle yaz aylarında vatandaşların yakınmasına sebep olan kronik su sorununu çözdü.

İlçemiz Belediyesi, burada 30 Mart 2014 seçimlerinin öncesinde çalışma başlatmıştı. Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Kalaycılar Mahallesi’ne yaptığı seçim gezilerinde bu sorunu ancak kendilerinin çözeceğini söylemiş ve “ Biz, Kalaycılar Mahallesi’nde altyapı başta olmak üzere birçok sorunu çözdük. İlk asfalt çalışmamızı Kalaycılar’ın ana yolunda gerçekleştirdik. Burada önemli derecede tretuvar çalışmasında bulunduk, su ve kanalizasyonları yeniledik. Parklar yaptık, içlerini çocuk oyun grupları, kondisyon ve spor aletleri ile donattık. Tüm yollarda asfalt ve kilitli parke çalışmasında bulunduk. İhtiyaç hissedilen yerlere istinat duvarları çektik. Zorlu Sokağın su meselesinin çözümü konusunda hazırlıklıydık. Vatandaşlarımıza bu sorunu gidermek için söz vermiştik. Seçim öncesi başlattığımız çalışmaları hızlandırdık. Şu anda 800 metrelik bölümdeki hattı yeniledik. Buradaki konutların su ayrımlarını tamamlamak üzereyiz. Su hattı değiştikten sonra su alan konutların çok memnun ve mutlu olduğu bilgilerini alıyoruz. Kronik bir sorunu kökten çözmenin mutluluğunu ekimizle birlikte yaşıyoruz. Her zaman söylediğim gibi Yenice her zaman, her şeyin en güzeline layıktır. Bu bilinçle çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz “ demişti.

Kalaycılar Mahallesi’nin en üst kısmında kalan ve su sorunu yaşayan Zorlu Sokağın bu sorununun çözülmesi memnuniyetle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi