kahveci-esentepe-kopru



AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ OSMAN KAHVECİ, AK PARTİ HİZMETLERİNİ BİLMEYENLERİ MAHLUKA, BİLENLERİ HALUK’A BENZETTİ


 



AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci bu gün yapılan parti istişare toplantısında, Rafet Vergili’yi adeta topa tuttu.

Kahveci, Vergili’nin Esentepe’de yaptığı yaya köprüsünü eleştirerek, kendi yaptıkları 100 Milyon Lira’lık hastaneye halkın ulaşması için, 250 Bin Liralık köprüden övünmelerini eleştirdi.

Kahveci önümüzdeki günlerde çok tartışılacak bir de benzetme yaptı. Benzetmesinde, kendi yaptıklarını bilenleri Haluk’a, bilmeyenleri mahluka benzetti.

İşte Osman Kahveci’nin çok tartışılacak konuşması;

“Diyorlar ki, Rafet Vergili Esentepe’ye Köprü yaptı. Ya nereye yaptı? 250 Bin Liralık bir köprü. Bizim 100 Milyon Liraya yaptığımız hastane için yaptı bu köprüyü. Bizim yaptığımız hastane için bu köprüyü yapıyor. Bir söz vardır, bizim yaptıklarımızı Mahluk bilmezse haluk bilir. Haluk zaten bizim yaptıklarımızı biliyor ama bazı şeyleri mahluka da göstermemiz lazım. ‘Karabük’e ne yaptınız?’ dedikleri zaman artık şunu söylüyoruz, ‘Ne yapmadık ki?’ Karabük’ün merkezi hükümetten bir isteği varsa söyleyin. Ama Karabük’ün, Karabük Belediye Başkanından istedikleri var, onlar yapılmadı. İşte biz onları yapmaya geliyoruz. Karabük’ü bir beş yıl daha kaybetirmeyiz.”

Editör: Haber Merkezi