AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut’u ziyaret etti.

20130302AW000393_01AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz ve AK Partili yöneticilerin de katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut, “Birkaç ay önce şu anda bulunduğumuz mevcut yere taşındık. Burayı emeklilerimize kazandırdık. Emeklilerimizin evlerine bir dilim fazla ekmek girmesi için gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Dernek olarak bir otobüs firması ile özel bir hastane ile ve bir de düğün salonu ile protokol imzalayıp buralarda indirim kolaylığı sağladık. Önümüzdeki günlerde de Karabük’te büyük bir market ile anlaşma sağlayıp alış verişlerinde indirim kolaylığı sağlayacağız” dedi.

Başkan Bulut ayrıca, intibak yasasının çıkmasından sonra emeklilerin maaşlarına belirli oranda iyileştirme yapıldığını da belirterek, intibak yasasının çıkmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Hükümet olarak her zaman emeklinin yanında olduklarını belirten Karabük Milletvekili Osman Kahveci ise, “Uzun zamandır sizleri ziyaret etmeyi düşünüyorduk. Ancak bugüne nasip oldu. Dernek olarak güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Bundan böylede bu çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler de yapacağınız güzel çalışmalarda her zaman destek olacağız” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi