AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Ovacık ilçesinde yapımına devam edilen devlet yatırımları inşaatlarında incelemelerde bulundu.


 

20150824AW508183_01AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’ye Ovacık’ta gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Karabük DSİ Şube Müdürü Yasin Devrim ve Karabük Orman İşletme Müdürü Mehmet Emin Uzunsoy da eşlik etti.

Kahveci, Ovacık’ta Karabük İl Özel İdaresi tarafından ihale edilen Gençlik Merkezi inşaatı ve Ovacık 16 Derslik Çok Programlı Lise yapılacak alanı, Orman İşletme Şefliği’nin Yangına İlk Müdahale Merkezi ve lojman inşaatı, DSİ çalışmaları ve dere ıslahı ile ilgili çalışmalar ve Karabük’te ilk defa başlatılan Hatipoğlu göleti inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kahveci incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Ovacık’ın 2015 yılı içerisinde çok büyük yatırım hamleleri yaptıkları ilçe konumunda olduğunu söyleyerek, “Ovacık’ın her yerinde inşaat çalışmaları yapılıyor.

Bir şantiye alanı haline gelen Ovacık ilçemiz dünden çok daha hareketli ve canlı bir durumda. Duble yol çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kısaca şunu diyebilirim ki Ovacık ve diğer ilçelerimiz de çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor, biz hizmet etmek için bu yola çıktık ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda devam ettiriyoruz. Yatırımlarımız tekrar Ovacıklı hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi