20140530AW104809_01AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Kahveci, bereberinde Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara, Araştırma Hastanesi yöneticisi Bayram Aydost, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Suat Aksu ve Erol Adakan ile birlikte Araştırma Hastanesi'ni gezdi.

Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde acil bölümünü, poliklinik kısmını ve yatan hasta bölümlerini ziyaret eden Milletvekili Kahveci, vatandaş memnuniyetinin kendileri için fevkale de önem oluşturduğunu söyledi.

Hastanede gerek yatarak tedavi olan gerekse polikliniklerde tedavi olan vatandaşların hastaneden gayet memnun olduklarını belirten Osman Kahveci, “Tabi böylesi büyük bir tesisi öncelikle Karabük'e kazandıran AK Parti hükümetine çok teşekkür ediyoruz. Uzun bir süre Karabük'ün gündeminin birinci maddesi sağlık tesisleri, özellikle de Şirinevlerde ki bu hastanenin önce uzun bir süre buraya yapılıp yapılmayacağı tartışıldı. Ondan sonra da bu hastane kolay kolay bitmez tartışması oldu. Sonunda da ne zaman açılacak ne zaman hizmete girecek gibi tartışmalarla Karabük gündemi uzun süre meşgul oldu; ama çok şükür mart ayından itibaren hastanemiz hizmet vermeye başladı. Böylesi mükemmel bir hastanenin böylesi bir kısa sürede dört dörtlük böyle noksanları olmadan hizmete girmesi ki böylesi mucize oldu. En az noksanlıklarla şuanda hizmete devam ediyor. İnşallah önümüzde ki aylarda arkadaşlarımızın bizlerde istedikleri bazı araç ve gereçleri temin etmek suretiyle hastanemizi Batı Karadeniz'in en mükemmel hastanesi yapmaya gayret ediyoruz. Bugün bile yatan hastaların içerisinden Kastamonu'dan gelen hastalarımızı gördük. Demek hastanemiz bölgede tanınma noktasında hemen sınırlarını aşmış. İnşallah hizmetler devam edecek. Bu bölgenin en güzel hastanesi Karabüklü hemşerilerimize ve çevre illerdeki kardeşlerimize hizmet verecek. Artık gördük ki saatlerce sıra bekleyen saatlerce muayene olmayı bekleyen sıkıntıların olmadığı bir ortamın olmasından gayet memnunum. Arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah sağlık alanında Karabük'e en iyi hizmetleri vermeye devam edeceğiz. Ben tekrar bu modern hastanemizin Karabüklü hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.