kahraman-baskanSAHİLDE OYUN OYNARKEN DALGALARA KAPILAN ÇOCUĞUNU KURTARDIKTAN SONRA BOĞULAN BABA, BUGÜN MEMLEKETİ KARABÜK’TE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


 

BABASININ TABUTUNUN BAŞINDAN AYRILMADI


 

Bartın’da sahilde oyun oynarken dalgalara kapılan çocuğunu kurtardıktan sonra boğulan baba, bugün memleketi Karabük’te son yolculuğuna uğurlandı.

20130902AW000560_04Edinilen bilgilere göre, Ahmet Tuncay (35) ailesi ve akrabalarıyla birlikte hafta sonu tatili için Bartın’da bulunan Kızılkum Plajı’na gitti. Aile deniz kenarında otururken, 2 çocuk sahile vuran dalgaların etkisiyle akıntıya kapıldı. Ahmet Tuncay ve bacanağı akıntıya kapılan 2 çocuğu kurtarmak için denize atladı. Denizden 10 yaşındaki oğlu Yusuf ve yeğenini kurtaran Tuncay, akıntının kuvvetli olması nedeniyle sahile ulaşamadı. Yaklaşık 45 dakika denizde kalan Ahmet Tuncay bir süre sonra gözden kayboldu. Yapılan aramalar sonucu denizden cansız bedeni çıkartılan Tuncay’ın cenazesi Karabük’e gönderildi.

20130902AW000560_03BABASININ TABUTUNUN BAŞINDAN AYRILMADI
Karabük’ün sevilen esnaflarından evli ve bir çocuk babası Ahmet Tuncay için öğle namazına müteakiben Köprübaşı Camii'nde cenaze namazı kılındı. Kendisini boğulmaktan kurtaran babasının tabutu başından ayrılmayan Yusuf Tuncay’a cenaze namazına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, başsağlığı ve sabır diledi. Şahin, 10 yaşındaki Yusuf’la birlikte saf tutarak cenaze namazı kıldı. Cenaze namazı sonrası bir süre tabutu taşıyan Mehmet Ali Şahin, Tuncay’ın yakınlarına sabırlar diledi.

Ahmet Tuncay’ın cenazesine Mehmet Ali Şahin’in yanı sıra Karabük Valisi İzzettin Küçük ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de katıldı. Tuncay’ın cenazesi daha sonra Safranbolu aile mezarlığına defnedildi.

 

Editör: Haber Merkezi