8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Karabük'te görev yapan Kadın Muhtarlar Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu Esentepe Mahallesi Muhtarı Özlem Gürsel, Yenice Merkez Mahallesi Muhtarı Sevim Çanakçı, Yenice Yirmibeşler Mahallesi Muhtar Birsen Yirmibeş, Ovacık Dökecek Köyü Muhtarı Zeynep Gökçek ile Eskipazar Karahasanlar Köyü Muhtarı Solmaz Karakaya’yı makamında ağırladı.  

Kadın Muhtarlarla karşılaşan Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ve AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz de Kadın Muhtarların Kadınlar Gününü kutladılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Beştepe mevkiindeki Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gidecek olan kadın Muhtarlardan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Emine Erdoğan Hanımefendiye kendisinin ve tüm Karabüklü hemşerilerimizin selamlarını iletmelerini isteyen Vali Fuat Gürel “8 Mart Kadınlar Gününü” kutladığı Kadın Muhtarlara çiçek hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.