İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği Gerçekleştirildi


 


Kurtuluş Savaşının amacı ve ruhunu, milletimizin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü, İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” 100. Yıl Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirildi.

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinlikleri çerçevesinde 100. Yıl Kültür Merkezinde tören düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde bu yıl 96. yılı gerçekleştirilen “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programına Vali Mehmet Aktaş, Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanetin Uysal, Garnizon Komutanı Per. Albay Tekin Nemlioğlu, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Mehmet Aktaş, Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanetin Uysal, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fath Ağca ve Garnizon Komutanı Per. Albay Tekin Nemlioğlu tarafından İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile anma günü programı Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlediği tiyatro gösterisiyle devam etti.

Editör: Haber Merkezi