AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE YENİ ATANAN MUHAMMET KAYA TEŞKİLATIN LOKOMOTİFİ OLACAK


 

akp-muhammet-kaya

 

Daha bir ay önce yapılan kongre ile AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Tuncay Özcan,  Karabük TSO Başkanı olması ile birlikte siyasi kimliğine son verdi ve ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Tuncay Özcan’ın istifa etmesi ile Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Muhammet Kaya, başkanlık koltuğuna oturdu.

AK Parti’de teşkilatlarında lokomotif görevi taşıyan Merkez İlçe Başkanlığına gelen bu genç isim, şimdi tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

Merkez İlçenin yeni Başkanı Muhammet Kaya’nın bu görevi başarıyla sürdüreceğine inanılıyor.

MUHAMMET KAYA KİM..?


1986 Karabük doğumlu. Balıkesir Üniversitesi inşaat ve Anadolu Üniversitesi iktisat Bölümü mezunu, Karabük Belediyesinde teknik personel olarak çalıştı.


Şu anda Özer Mağazalarında mobilya ve inşaat üzerine ticaretle iştigal etmekte. Çeşitli vakıf ve derneklerde yönetim kurulu üyeliği yapan Kaya, AK Parti’ye Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı görevi ile başladı.


Son olarak Merkez İlçede Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevini sürdürürken Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Muhammet Kaya evli.  

Editör: Haber Merkezi